• OVERZICHT BEURZEN 2020


Veel musea en andere locaties hebben vanwege de maatregelen tegen het coronavirus een aanmeldsysteem voor bezoekers. Kijk voordat je een expositie bezoekt daarom ook altijd eerst op de website van de locatie waar de expositie is te zien

Sommige evenementen of tentoonstellingen worden eens in de 2 jaar georganiseerd. Daarom staan deze fotografie evenementen dit jaar niet op het programma, maar kun je ze volgend jaar wel weer bezoeken! Hieronder vind je een paar van deze evenementen die zeker niet vergeten mogen worden in 2020.


photokina 2020 geannuleerd - Volgende datum is 18 tot 21 mei 2022

photokina


Fotofair 2020 VERPLAATST NAAR 26 & 27 SEPTEMBER 2020

     Waar:           Landgoed Duynenwater Eersel
     Wanneer:     26 - 27 september 2020
     Beurstijden:  09:30 tot 17:00 uur
     Website:       https://fotofair.nl/

 


image

We zijn verheugd dat we je kunnen informeren over de nieuwe datum voor PiXperience WOWscapes: zaterdag 24 oktober 2020

PiXperience vindt plaats bij congrescentrum Hart van Holland in Nijkerk.

Fototentoonstelling us keet

Vanaf 1 juli tot 20 september a.s. organiseert het Fries Landbouwmuseum de foto expositie ‘Us Keet’. De foto’s zijn van de jonge veelbelovende fotografe en frequent keetbezoekster Martina Ketelaar uit Bolsward.


World Press Photo t/m 30 juni 2020

Te zien vanaf 1 juni 2020: Wereldpremière van World Press Photo 2020, de bekende internationale persfotowedstrijd. De reizende ten

toonstelling met prijswinnende foto’s van de grootste en belangrijkste jaarlijkse internationale wedstrijd voor persfotografie komt ieder jaar naar de Nieuwe Kerk op de Dam in Amsterdam.

Bereid je goed voor en ga zorgeloos een dagje uit! Koop je toegangskaartje online, ga zoveel mogelijk met eigen vervoer en volg de regels van de locatie. 


• BredaPhoto | 9 september – 25 oktober 2020

In 2020 wordt het tweejaarlijkse fotografie evenement BredaPhoto voor de negende keer georganiseerd in het mooie Breda. Veel van de exposities worden gehouden in de buitenlucht en zijn gratis toegankelijk. Naast exposities zijn er rondleidingen, lezingen, boekpresentaties, talkshows, meet-ups en workshops waar je aan kunt deelnemen. Interesse? Meer informatie vind je op de website van BredaPhoto. En lees ook eens mijn artikelen over BredaPhoto 2016 en BredaPhoto 2018.
«   »