• Pieter van Vollenhoven special guest bij VNF Apeldoorn


Op woensdag 27 november organiseert VNF-Apeldoorn zijn tweejaarlijkse openbare avond. Dit is hét visitekaartje van de vereniging waarbij de buitenwereld mee kan genieten van mooie natuurfoto’s. Deze avond met een zeer speciale gast vindt plaats in het Theater Orpheus te Apeldoorn.

Prof. mr. Pieter van Vollenhove speciale gast bij openbare avond
 

 

Openbare avond

Op een 18 meter breed (!) projectiescherm laten (misschien wel de beste) fotografen van ons land hun fraaiste natuurbeelden zien. Net zoals tijdens voorgaande edities wordt de bezoeker getrakteerd op haarscherpe beelden die de fotografen in binnen- en buitenland hebben gemaakt.

Het thema voor deze avond is ‘Dichtbij’. Vaak letterlijk dichtbij maar ook dichtbij het gevoel en dichtbij de natuur. Op het programma staan mooie en afwisselende fotopresenties met bijbehorende verhalen. Natuur blijft tenslotte fascineren en verwonderen.

De boeiende presentaties in beeld en geluid tijdens deze openbare avond mogen natuur- en fotografieliefhebbers niet missen.

Speciale gast

Speciale gast bij deze avond is prof. mr. Pieter van Vollenhove. Hij zal naast de andere fotografen een presentatie geven van zijn mooiste natuurfoto’s.

Tijdens de openingspresentatie en gedurende de pauze worden van leden de mooiste beelden aan het publiek getoond.

Naast de fotolezingen is er een markt met fotobenodigdheden, reizen en boeken. Men kan deze voor aanvang en in de pauze bezoeken.«   »