• DE HUAWEI P30 LIJN HERSCHRIJFT REGELS VAN FOTOGRAFIE


De Huawei P30 lijn herschrijft regels van fotografie

Vandaag werden de Huawei P30 en Huawei P30 Pro officieel. De nieuwe vlaggenschepen van de Chinese fabrikant zijn luxer, sneller en strakker dan hun voorganger. Het basis model heeft al drie Leica hoofdcamera’s en de Huawei P30 Pro herschrijft alle fotografie regels met vier krachtige Leica lenzen.

De Huawei P30 is krachtiger en luxer dan ooit. Het basis toestel is voorzien van drie krachtige Leica camera’s. De specificaties zijn iets lichter dan die van de Huawei P30 Pro. Net als bij de Huawei P20 is de Pro versie voorzien van een camera meer. De vlaggenschepen zijn beide uitgerust met de nieuwste Kirin 980 processor van de Chinese fabrikant zelf. Dit jaar hebben alle twee de P30 telefoons een mooi OLED beeldscherm. Achter dat schitterende scherm vind je een vingerafdrukscanner. Met het ontwerp van de nieuwe P serie borduurt Huawei voort op de succesvolle Huawei P20 Pro.

Huawei P30 Pro

De goedkoopste Huawei P30

Het goedkoopste vlaggenschip vandaag is de Huawei P30. De krachtige Huawei telefoon is luxer dan zijn voorganger. Het is meer een premium vlaggenschip geworden dan de Huawei P20. De behuizing van de Huawei P30 is waterdicht en het mooie beeldscherm is luxer. Het is een 6,1 inch OLED beeldscherm met Full HD+ resolutie. In de druppelvormige notch vind je de 32 megapixel front camera. Het scherm is kaarsrecht in tegenstelling tot het afgeronde 3D scherm van de 30 Pro. De krachtbron van de Huawei P30 is natuurlijk de snelle Kirin 980 processor. De processor heeft een verbeterde kunstmatige intelligentie chip en is zuiniger dan zijn voorganger. Je krijgt er 6 GB aan werkgeheugen bij met 128 GB aan opslagruimte. Eventueel kun je een nanoSD kaart kopen om de opslag te verruimen.

Huawei P30 camera’s

Huawei heeft de Huawei P30 uitgerust met vier krachtige camera’s. De flinke 32 megapixel front camera heeft een f/2.0 diafragma en maakt beeldige foto’s. Je maakt hiermee de mooiste selfie foto’s en ook diepte effecten zijn mogelijk dankzij de slimme software. Aan de achterkant prijken drie Leica camera’s. Het drietal bestaat uit een flinke 40 megapixel hoofdcamera met 16 megapixel diepte camera en 8 megapixel telelens. De drie Leica camera’s maken de Huawei P30 een van de beste camera telefoons van dit moment. Je kunt tot wel 30x inzoomen met het vlaggenschip. De foto’s die je met deze camera smartphone maakt zijn prachtig en haarscherp.

De Huawei P30 is voorzien van de laatste connectiviteit. Er is Bluetooth versie 5 en de laatste Wifi techniek. Een flinke 3.650 mAh accu zorgt ervoor dat je niet snel zonder stroom loopt. De snelle oplaad techniek helpt hierin. Want binnen een half uur kun je alweer een dag vooruit. De Huawei P30 is nu te koop. Vergelijk hier het beste Huawei P30 abonnement of voordeligste los prijs.

Huawei P30 Pro herschrijft de regels voor fotografie

Met de Huawei P30 Pro herschrijft Huawei de regels van fotografie. Want met de Huawei P30 Pro eindigt het voordeel dat de compact camera had ten opzichte van de smartphone voorgoed, namelijk inzoomen. Het premium vlaggenschip van de nummer drie smartphone maker is in staat om 50x in te zoomen en tot 10x zonder beeldverlies. De grens tussen compact camera en smartphone is officieel verdwenen.

De Huawei P30 Pro is een krachtige premium telefoon met luxe specificaties. Het toestel heeft een flinke 6,4 inch OLED beeldscherm met Full HD+ resolutie. Het mooie beeldscherm is gemaakt uit 3D glas en lijkt zich om de telefoon te vouwen. In de druppelvormige notch vind je de krachtige selfie camera. Binnen de luxe behuizing schuilt een van de snelste Android processors van dit moment. De Kirin 980 processor is een krachtige octa core maximaal geklokt op 2,6 GHz. Je krijgt 8 GB aan werkgeheugen en lekker veel opslagruimte. De 4.200 mAh accu zorgt ervoor dat je dagen vooruit kunt zonder opladen. De combinatie van gebruiksduur, kracht, schitterend beeldscherm en geheugen maakt de Huawei P30 Pro zeer geschikt voor games en ook zakelijk gebruik.

Viertal Leica camera’s

De Huawei P30 Pro is misschien wel de beste camera telefoon van 2019. Het krachtige vlaggenschip heeft razend snelle specificaties en een stel uitmuntende camera’s. Al jaren werkt Huawei samen met het Duitse Leica. De Huawei P30 Pro heeft zelfs vier Leica hoofdcamera’s. Het viertal is op alle fronten verbeterd ten opzichte van de Huawei Mate 20 Pro. De primaire 40 megapixel camera is slimmer en heeft een groter diafragma van f/1.6. De vernieuwde technieken zorgen voor nog mooiere foto’s bij weinig licht. Naast de flinke 40 megapixel camera ligt een 20 megapixel Ultra breedhoek camera. Dankzij die camera schiet je de mooiste landschap foto’s en vereeuwig je de hele familie. De compact camera is vanaf nu helemaal overbodig. Want de Huawei P30 Pro heeft een telefoto camera waarmee je probleemloos 10x inzoomt. Sterker nog je kunt tot maximaal 50x inzoomen dankzij de speciale zoom techniek. Je haalt objecten van ver helemaal dichtbij. Naast de bovenstaande drie camera’s liggen de camera sensoren en vierde Time of Flight (ToF) camera. De ToF camera zorgt voor prachtige diepte effecten en 3D effecten.«   »