• FOTOBEURZEN 2018/9

Gepubliceerd op 8 december 2018 14:00


• fotoview door een professionele fotograaf │13 & 15 december 2018

Soms heb je als amateurfotograaf behoefte om eens te sparren over de foto’s die je maakt.  Je bent benieuwd wat een expert van jouw foto’s vindt. Wat is goed, wat kan beter en vooral ‘hoe pak je dat aan’. 

Professioneel (reis)fotograaf Desiré Weststrate bekijkt en bespreekt jouw foto’s en geeft je in 20 minuten tips om deze nog beter te maken. 

Desiré (www.desirepeterpaul.nl) is o.a. fotograaf voor ANWB tijdschriften zoals de Kampioen en Reizen magazine en heeft eerder cursussen fotografie in het ANWB Café gegeven.

De fotoreviews zijn op:

  • Donderdag 13 december van 18.30 - 20.30 uur
  • Zaterdag 15 december van 10.30 - 12.30 uur (vol)

Deelname

Deelname is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk. Je kunt aangeven welke dag je voorkeur heeft. Op basis van de aanmeldingen laten we je tijdig weten welk tijdstip jij al je vragen aan Desiré kunt stellen. 

Vol is helaas vol!

• Inschrijven


 

• Professional Imaging │23 t/m 25 maart 2019

Hét evenement op gebied van foto en video is Professional Imaging. Op 23, 24 én 25 maart 2019 wordt dit terugkerende evenement gehouden in De Loods te Nijkerk. Deze beurs is voor de beeldmaker uitermate informatief en geldt als een echte beleving. Jij hebt als foto- en videograaf direct contact met jouw favoriete merk. Ruim 80 leveranciers en importeurs uit binnen- en buitenland zijn aanwezig.

Als serieuze fotograaf of videograaf kun je eigenlijk niet om een bezoek aan deze beurs heen. Zet deze beurs dan ook alvast in je agenda. Deze pagina wordt in aanloop naar het evenement steeds bijgewerkt met nieuwe informatie. Het kan dus handig zijn om deze pagina aan jouw favorieten toe te voegen om op de hoogte van de Professional Imaging 2019.


Tickets voor Professional Imaging kopen?

Een ticket voor de Professional Imaging kun je aanschaffen op de officiële website van Professional Imaging.

EarlyBird prijs van 15-11-2018 t/m 31-01-2019:

  • € 7.50,– Dagticket p.p.
  • € 15,– Passe-partout p.p. - 3 dagen

Online verkoopprijs vanaf 1 februari 2019:

  • € 10,– Dagticket p.p.
  • € 20,– Passe-partout p.p. - 3 dagen

• FOTOFAIR 2019│ zaterdag 25 mei – zondag 26 mei.

5ᵉ Editie geheel vernieuwd, ons eerste lustrum.”Het is de foto beleving van de Benelux”

Let op de locatie van de Fotofair 2019 is verplaatst, nu net achter het Safari Resort/safaripark Beekse Bergen kruising Tilburgseweg/Krommerstraat Hilvarenbeek.Tijdens de Fotofair zullen er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaatsvinden die allemaal gericht zijn op foto- en videografie.Als je wilt kunt je op de Fotofair de hele dag fotograferen bij de vele demonstraties en fotomomenten. Het is dus aan te raden om je camera bij de hand te houden!

De Fotofair wordt zowel binnen in tenten als buiten in het bos gehouden en is toegankelijk voor alle fotografen. Zowel voor de amateur en de professional.

Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.
Meer informatie vind u op de website van fotofair.nl


• PHOTOKINA NAAR 2020

De volgende editie van Photokina, die gepland stond voor mei 2019, wordt met een jaar uitgesteld naar mei 2020. Koelnmesse, organisator van de fotografiebeurs in het Duitse Keulen, heeft dit laten weten. 
Dit zal een beetje een schok zijn, vooral voor al die mensen die besloten hebben om Photokina dit jaar over te slaan om de volgende geplande Photokina bij te wonen in mei 2019.