• 18 augustus 2019: Fotografica Doesburg… De plaats voor fotografica

(FOTOBEURZEN 2019)


Na 24 succesvolle internationale openlucht fotografica markten in het Gelderse Doesburg te hebben georganiseerd, is de datum van de 25ste markt geagendeerd.

Jaarlijks wordt op de voorlaatste zondag van de maand augustus deze internationale openlucht fotografica markt georganiseerd en dat zal voor 2019 zijn :

zondag 18 augustus 2019 van 09:00 tot 16:00 uur

Er werden tijdens de 24ste markt al diverse reserveringen voor een marktkraam ontvangen. Via het tabblad Aanvraag kunt u uw reservering aanmelden.

De marktkraam wordt inclusief hemel (tegen de zon) in de straten van de historische binnenstad opgesteld in een formaat van 1 x 4 meter. U moet zelf een stoel meenemen, daar kunnen wij helaas niet in voorzien. De zaterdag namiddag worden de kramen al opgesteld in de diverse straten en wordt ze van uw standnummer voorzien zodat u zondagochtend vroeg al uw stand kunt inrichten. 

Belangrijk te vermelden is dat u geheel voor eigen risico deelneemt aan deze internationale openlucht fotografica markt. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade in de breedste zin van het woord. De organisatie is ook geen partij in de transactie tussen koper en verkoper. 

Puur vanwege de logistieke reden kunt u NIET met uw auto bij uw stand geraken, Neem dus een stevig transportwagentje mee zodat u vanaf uw parkeerplek uw materiaal eenvoudig bij uw marktkraam kan aanvoeren. De bestrating is historisch, houd daar rekening mee met uw transportwagentje !

De huur van een marktkraam is € 60,00 en dient overgemaakt te worden op IBAN NL42 RABO 0315 093 226 Swift/Bic RABONL2U t.n.v. Roel Fokken te Doesburg. Vermeld daarbij uw naam en aanvraag marktkraam !

Let op: de aanvraag is pas definitief nadat de huur van de marktkraam van u is ontvangen en de stand u is bevestigd.

Foreign Payment  = name of the bank : RABO, city : Doesburg, swift/bic RABONL2U, IBAN number NL42RABO 0315 093 226. Holder bank account : Roel Fokken Doesburg. Subject payment : your name and "marktkraam".

 

De geel gearceerde straten (Meipoort- en Kerkstraat) zijn de straten waar meer dan 115 kramen opgesteld staan met standhouders uit binnen- en buitenland.

Ook beleven ?   Agendeer zondag 18 augustus 2019 met de kreet "Internationale Openlucht Fotografica Markt Doesburg, voor de 25ste keer!" Ze is van 09:00 tot 16:00 uur en GRATIS entree !!«