• FLITS PIXPERIENCE

Alsof dit nog niet genoeg is, is er ook nog een evenement rondom flitsen: Flits PiXperience. Hier zullen o.a. de auteurs van het boek praktische presentaties, seminars en masterclasses verzorgen.

Flits_PiXperience_2018

Tijdens Flits PiXperience krijg je op één dag heel veel praktische informatie aangereikt door experts. Uniek zijn de masterclasses, waarbij de ‘masters’ live demonstraties zullen geven van opstellingen en de beelden via tethering live zullen tonen op een groot scherm. Zo zie je gelijk het effect als je instellingen of achtergronden wijzigt.

Organisator Daan Schoonhoven zegt hierover: “Hoe bloed kruipt waar het niet gaan kan, bij zo’n boek hoort ook een evenement vind ik. Flitsen is typisch zo’n onderwerp waarbij het heel fijn is dat je ziet hoe het in de praktijk werkt en hoe andere fotograferen daarmee werken. Dat er veel animo onder natuurfotografen bestaat voor zo’n evenement blijkt wel uit het feit dat – zonder er al te veel ruchtbaarheid aan te geven – binnen twee weken 70% van alle beschikbare tickets is verkocht. Er zijn nu nog iets minder dan 50 tickets beschikbaar. Als je een masterclass of een workshop wilt volgen, wees er dan snel bij, want hiervoor zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar”.

Flits PiXperience vindt plaats in Garderen op zaterdag 24 november van 09:30 tot 17:00. Klik hier voor het programma en klik hier om een ticket te boeken.


«   »